foto

Maria Fernanda Cândido

  • nar. 25.5.1974 (46 let)
    Londrina, Paraná, Brazílie

Herecká filmografie

Filmy

2019 První zrádce
2015 My Hindu Friend
2014 Apneia
O Amuleto
2010 Aparecida: O Milagre

TV seriály

2017 A Força do Querer (TV seriál)
2015 Felizes Para Sempre? (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2010 S.O.S. Emergência (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)

Galerie (11)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky