foto

Andreas Doub

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Verliebt in Kroatien (TV film)
2019 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
2018 Verliebt in Masuren (TV film)
2016 Hattinger und der Nebel – Ein Chiemseekrimi (TV film)
2015 Tatort - Spielverderber
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Frauchen und die Deiwelsmilch (TV film)
2013 Globální hráč
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
2011 Cizí holka (TV film)
2010 Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
Tatort - Hilflos (TV film)
Tatort - Tango für Borowski (TV film)
2009 Schläft ein Lied in allen Dingen
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
2008 Berlin Calling
2007 Der Mann von gestern (TV film)
2006 Stopa naděje (TV film)
Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
2004 Místo činu: Kolín - Odinova pomsta (TV film)
Sugar Orange
Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2003 Echte Männer? (TV film)
Motown
2002 Bouře v srdci (TV film)
In einer Nacht wie dieser (TV film)
2001 Pravidla úspěchu
1999 Chill Out (TV film)
Der Rächer der Entwurzelten
Vrah mé matky (TV film)
1998 Dunckel (TV film)
1997 Zahltag (studentský film)
1996 Life Is Too Short to Dance with Ugly Women

TV seriály

2020 Du sollst nicht lügen (TV seriál)
2018 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Sandy (E05)
2017 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Der letzte Gast (E19)
2015 Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Osamělý král (S09E06)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Klan Sobottkových (S08E02)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
Králův meč (S07E01)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
Ochránce (S06E02)
Pod tlakem (S06E01)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Zahltag (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Zahltag (studentský film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky