foto

Hong-seon Kim

  • nar. 2.5.1969 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Yeokmo - banraneui sidae

TV seriály

2018 Son (TV seriál)
2017 Beullaek (TV seriál)
Boiseu (TV seriál)
2016 Piribooneun sanai (TV seriál)
2014 Raieo geim (TV seriál)
2012 Hieolo (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2009 Joseon choori hakgeuk Jeong Yak Yong (TV seriál)
2007 Dosigoedam dejabyu sijeun 2 (TV seriál)
Mediceolgibang younghwagwan (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky