foto

Darren Lew

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Weightless
2016 Past Forward
2014 Jamie Marks Is Dead
2012 Sleepwalking in the Rift
2011 Yearbook
2010 Bastard
2007 Boys Life 6
Welcome
2006 Bugcrush
Through the Ice
2005 Who's the Top?

TV seriály

2019 Žít se sebou (TV seriál)
Těšilo mě (E08)
Pina Colada (E07)
Sousedi a přátelé (E06)
další epizody (8)
2018 Maniak (TV seriál)
Možnost C (E10)
Utangatta (E09)
Jezero mraků (E08)
další epizody (10)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 1 (S01E01)

Dokumentární

2010 Freakonomics

Hudební videoklipy

2013 Beyoncé - Pretty Hurts (hudební videoklip)