foto

Fann Wong

  • nar. 27.1.1971 (49 let)
    Singapur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 If Thoughts Can Kill
Nu gui ai shang shi
2016 心靈時鐘
2012 Whoever
2010 Fuxing dao
In a Tangle
2009 Da xi shi
2008 Dance of the Dragon
Lao shi jia lao da
2007 Just Follow Law: Wo zai zheng fu bu men de ri zi
2005 Bondmaid, The
Dům harmonie (TV film)
Long yan zhou
2003 Rytíři ze Šanghaje
2001 Ziti hui mie
2000 Yue liang de mi mi
1999 Zhen xin hua
1998 Fann Wong's Music Love Story (TV film)
1997 Liu mang ying xiong (TV film)
Si dian jin (TV film)
1995 Xue an mi qing (TV film)
Zai shi qing yuan (TV film)

TV seriály

2009 Shuang Zi Xing (TV seriál)
2006 Fu lu shou san xing bao xi (TV seriál)
2005 Strange Tales of Liao Zhai (TV seriál)
2004 Qixuan wang yu Zhong Wu Yan (TV seriál)
2003 Ben yüe (TV seriál)
Wu yan de ai (TV seriál)
2002 You qing you yi (TV seriál)
2001 Da jiu dian (TV seriál)
Qing she yu bai she (TV seriál)
Travel Hunt: Japan (TV seriál)
Wo lai ye (TV seriál)
2000 Xiao ao jiang hu (TV seriál)
Xing suo (TV seriál)
1999 Bu bu wei ying (TV seriál)
1998 Shen diao xia lü (TV seriál)
Shi le po chuan shuo (TV seriál)
1996 A Romance in Shanghai (TV seriál)
Jie lian huan (TV seriál)
Xin ah lang (TV seriál)
Zai jian ying guang lan (TV seriál)
1995 Jin zhen tou (TV seriál)
Sheng ming huo hua (TV seriál)
The Morning Express (TV seriál)
Yuan jin jin sheng (TV seriál)
1994 Mei meng cheng zhen (TV seriál)
Yong zhe wu ju (TV seriál)

Dokumentární

2004 Xiu wai hui zhong (TV seriál)
2002 Fann Adventure (TV seriál)
2001 At Home with... Fann Wong (TV seriál)