foto

Manuel Boursinhac

  • nar. 27.10.1954 (65 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Vražedná sezóna: Temná záhada (TV film)
2002 Kodex
1999 Un pur moment de rock'n roll
1989 Langage des fleurs, Le

TV seriály

2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Entre la Terre et l'Enfer (S03E08)
Andreas (S03E07)
Prologue (S03E06)
další epizody (4)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2001 Police district (TV seriál)
Double identité (S02E06)
Pertes et profits (S02E05)
Situation irrégulière (S02E04)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky