foto

Kevin James Dobson

  • nar. 1952
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Savages Crossing
2006 Panna z Juarezu
1996 Ptáci v trní: Léta odloučení (TV film)
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
1992 Souboj s oceánem (TV film)
What She Doesn't Know (TV film)
Zázrak v divočině (TV film)
1990 Casey's Gift: For Love of a Child (TV film)
1982 Squizzy Taylor
1978 Demolition (TV film)
Gone to Ground (TV film)
1977 Mango Tree, The
1976 Image of Death

TV seriály

2002 Don't Blame the Koalas (TV seriál)
2001 Outriders (TV seriál)
1999 High Flyers (TV seriál)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Into the Fire (S04E06)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
Willing and Abel (TV seriál)
1984 Keepers, The (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
Návrat do ráje (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Bellamy (TV seriál)
I Can Jump Puddles (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1977 Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
1975 King's Men (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky