foto

Hyeon-kyeong So

  • nar. 1965
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Goldeunaweo (TV seriál)
2019 Two Weeks (TV seriál) - původní scénář
2017 Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
2015 Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
2013 Toowikseu (TV seriál)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
2005 Geu yeoja (TV seriál)
2003 성녀와 마녀 (TV seriál)
2001 Maeil geudaewa (TV seriál)
2000 Jinshil (TV seriál)
Kkotboda areumdaun geunyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky