foto

Heidi Ecks

  • nar. 1965

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tiefe Wunden (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
2007 Místo činu - Advokátka (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Vorne ist verdammt weit weg
2006 Der Krake
2003 Science Fiction
1995 Katharina oder: Die Kunst, Arbeit zu finden (TV film)

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky