foto

Sabine Hahn

  • nar. 1937
    Breslau (Wrocław), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2016 Apropos Glück (TV film)
2015 Schwester Weiß
Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2012 Nägel mit Köppen (TV film)
1990 Geizige, Der (TV film)
1967 Seine Durchlaucht, der Schneider (divadelní záznam)
1960 Madame Pompadour
1957 Alle Wege führen heim
Ober zahlen
1956 Bonjour Kathrin
Das Liebesleben des schönen Franz
1955 Königswalzer
Poslední štace

TV seriály

2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Party-Geschichten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace