foto

Emilio Loffredo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Byl to můj bratr (TV film)
Il pirata: Marco Pantani (TV film)
2005 Briciole (TV film)
Velký Turín (TV film)
2002 Casa dell'angelo, La (TV film)
1998 Leo e Beo (TV film)
1996 Mamma, mi si è depresso papà (TV film)
1991 ...Se non avessi l'amore (TV film)
Z noci do svítání (TV film)
1990 Occhio alla perestrojka
1978 La febbre americana

TV seriály

2004 La stagione dei delitti (TV seriál)
1999 Ispettore Giusti, L' (TV seriál)
1998 Una donna per amico (TV seriál)
1996 Caro maestro (TV seriál)
1990 Ritorno di Ribot, Il (TV seriál)
Un enfant dans la tourmente (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky