Reklama

Reklama

Candido erotico

  • USA Man for Sale, A (více)

Mladá dívka Charlotte se zamiluje do Carla, který se živí jako model v erotické live-show. Charlotte netuší, že má Carl milostný poměr s její nevlastní matkou a otcem, navíc docela těžce nese Carlovo zaměstnání. Láska je přesto silnější a mladý pár odjíždí na líbánky do Itálie. (Algen)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Krásná kamera a krásné záběry z Říma a Kodaně, dále stylové exteriéry, trocha psychedelie, zajímavé některé voyeuristické scény (+ nápaditý live sex show a lehčí zvrácenosti), spousta chutné nahoty a soft-core sexu, a hlavně skutečně nádherná Lili Carati na vrcholu své filmové kariéry a krásy. Ona je tu skutečně symbolem nevinnosti a mládí, tak jak tady jsem ji ještě nikde jinde neviděl (snad jen v "Avere vent'anni" ze stejného roku s Gloriou Guidou) a kdo by to do ní řekl, že tato bývalá finalistka Miss Itálie (19 let, 2.místo) natočí ke konci 80 let i pár hard-core porno filmy. Scénář je docela průměrný a příběh jednoduchý, ale mě osobně se na to dobře koukalo a ani mě to moc nenudilo, i když filmík má spíše pomalé tempo a je dost dojemný a melancholický. Vrchol filmu je ale určitě zajímavý. Melodický hudební motiv (z části opakovaně recyklovaný tuším z filmů "Emanuelle e gli ultimi cannibali" nebo "Zombi Holocaust") se zde rovněž perfektně hodil. Nejlepší scéna krom všech těch živých klasických baletních "erotických" vystoupeních v klubu, jednoznačně sekvence ve vlaku. Ajita Wilson tentokrát jen v malé roli, kdy za celý film promluví snad jen 2x. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Další italský "stallion" na scéně.  No, nakonec se ukáže, že mu jeho pánská   ozdoba bez voyeurského diváctva je k ničemu.   Zajímavá zápletka s krásnou Lilli Carati jako  nevinnou dívčinou Charlotte v hereččině   mládí dvaceti let. Decentní erotické scény   jsou podstatou filmu, vždyť se jedná o   erotické divadlo se svým obecenstvem. Mladík Carlo je opravdu fešák, týpek do erotického filmu, ale typický Ital mi nepřipadá. Objeví   se i Ajita Wilson, o které se domnívám, že byla dříve mužem, ale má pouze jednu z  úvodních scén u fotografa, ještě navíc lesbickou. ()

Reklama

Reklama