foto

Lena Meyer-Landrut

  • nar. 23.5.1991 (28 let)
    Hannover, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Düsseldorf wir kommen! (TV film)

TV seriály

2011 Sesamstraße präsentiert: Ernie & Bert Songs (TV seriál)
2003 K 11 - Kommissare im Einsatz (TV seriál)

Dokumentární

2009 Helfen Sie mir! (TV seriál)

TV pořady

2001 Richter Alexander Hold (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Lena - Traffic Lights (hudební videoklip)
Lena - Wild & Free (hudební videoklip)
2010 Lena - Satellite (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Weihnachten mit Joko und Klaas (TV pořad)
2016 My Idiot Friend (TV pořad)
2014 Sing meinen Song – Das Tauschkonzert (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2002 Ladykracher (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky