foto

Inez Viana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meu Passado me Condena 2
2013 Meu Passado Me Condena - O Filme
2010 Náš domov
2004 Um Show de Verão

TV seriály

2020 Os últimos dias de Gilda (TV seriál)
2013 Flor do Caribe (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Faça Sua História (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2000 Křehké pouto (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky