foto

Philipp Kubitza

  • nar. 1991

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Victoria
2012 Třináctky
2011 Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
2009 Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
2007 Zajíček bez oušek

TV seriály

2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky