Reklama

Reklama

Joey Graceffa

Joey Graceffa

nar. 16.05.1991 (32 let)
Marlborough, Massachusetts, USA

Biografie

Joseph Michael Graceffa se narodil 16. Května 1991 v Marlborough v Massachusetts. Má sestru Nicole a nevlastního bratra Jetta. Jeho rodiče se rozvedli velmi brzo a tak v začátcích svého života žil jen s matkou a byl na ní velmi závislý. Když mu bylo pět let, našla si jeho matka nového muže, ke kterému Joey velmi vzhlížel. O sedm let později se jeho matka stala alkoholičkou. V osmé třídě se chtěl stát hercem a tak začal hrát ve školním divadle, kde nakonec získal hlavní roli. V roce 2009 vystudoval Marlborough High School a poté začal studovat na Fitchburg State College obor filmu, odkud ale po jednom roce odešel.

V 16 letech začal se svou kamarádkou a spolužačkou Brittany Joyal nahrávat videa na YouTube kanál známý pod jménem WinterSpringPro. V 19 letech se přestěhoval do L.A., kde plánoval začít svou kariéru herce. V roce 2009 pak začal nahrávat videa na svůj vlastní kanál Joey Graceffa. V roce 2013 se zúčastnil televizní reality show Amazing Race: O milion kolem světa spolu s kamarádkou Meghan Camarena. Společně to dotáhli až do 10. kola, kde byli vyřazeni. Později se znovu jako tým zúčastnili také 24. Řady Amazing Race, zvané The Amazing Race: All-Stars.

Během let 2012 až 2014 se Joey objevil v krátkometrážních filmech BlackBoxTV a zároveň byl v letech 2013 až 2014 součástí web seriálu MyMusic v produkci Fine Brothers. Na začátku roku 2014 si Joey zahrál ve svém vlastním web seriálu Storytellers a za roli Huntera Crowleyho byl oceněn cenou 2014 Streamy Awards.

19. května 2015 vydal Joey svou první knihu In Real Life: My Journey to a Pixelated World, kde přiznává svou homosexualitu a vzpomíná na roky, kdy byl šikanován, na život s matkou alkoholičkou a na jeho cestu k úspěchu.

IvcaSammet

Herec

Host

Scenárista

Seriály
2013

Storytellers

Reklama

Reklama