Reklama

Reklama

RuPaul's Drag Race

(pořad)
  • USA RuPaul's Drag Race (více)
Trailer 3
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009, 45 min

Účinkují:

RuPaul, Michelle Visage, Ross Mathews, Carson Kressley, Akashia, BeBe Zahara Benet, Jade, Nina Flowers, Ongina, Pork Chop, Rebecca Glasscock, Shannel (více)
(další profese)

VOD (1)

Soutěžící soupeří o 100 000 dolarů a titul Drag Superstar Ameriky. Show získala cenu Emmy a uvádí ji nejslavnější drag queen, samotný RuPaul. (Netflix)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (25)

dubinak 

všechny recenze uživatele

RuPaul's Drag Race je pro mě asi nejoriginálnější a nejzajímavější reality show, co kdy spatřila světlo světa, když teda nepočítám Survivor. Kam se hrabe Amerika hledá topmodelku. Tohle je enormní záplata pozitivity na rozjaření duše, protože dívat se na ty skvostné designové kostýmy, nádherné paruky a perfektní makeup je něco, co mi prostě vždycky dobije baterky. Každá série je úplně jiná, ale zpravidla vždycky jsem si našla favority, ač jsem třeba několikrát nebyla s vítězkou spokojená. Porota je naprosto ikonická a přesto, že si často zve zajímavé hosty, nejlepší čtyřka je jednoznačně Michelle Visage, RuPaul, Carson Kressley a Ross Matthews. Teď už mám shlédnuté všechny série a doufám, že tahle show nikdy neskončí. Long live RuPaul. Nejoblíbenější řady: 9., 6.,11. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Vadí mi ten samosudca RuPaul pri konečnom lip sync zúčtovaní, kedy divák vidí, že jeden z dvojice je na tom lepšie (alebo sú na tom obaja rovnako) a pošle domov toho lepšieho [mali by hlasovať aj spoluporotcovia] :/ Inakšie sa pri tom neskutočne bavím či už z úloh, alebo dokrútkových xichtov a hlášok protagonistiek :D ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

When you become the image of your own imagination, it’s the most powerful thing you could ever do . Asi tak nejlepší show na světě a RuPaul je král! Člověk se baví, směje, slzí, dojímá se... Je to navíc fakt lepší než jakákoliv terapie, nejen že je to děsně inspirativní, ale za těch pár sérií se fakt začnete mít víc rádi a budete hrdí na svojí jedinečnost. Odhoďte předsudky, fakt to stojí za to :') ()

viruscrack 

všechny recenze uživatele

První dojem: Ewww. Extravagantní gayové, co se navíc převlékají za ženské. A některým by nepomohla ani plachta od auta. Nicméně... když je člověk doma se zápalem plic, sleduje cokoliv. A rozhodně není čeho litovat. S každou další řadou se kvalita vždy posune dál. A to dosti znatelně. Takže když srovnáte účastníky 1. a 6. série... a pak klidně 6. a 12. série, je to sakra znát. Takže za mě klobouček. Soutěž o něčem, o čem bych nikdy ani ve snu nepřemýšlel, která má významné umělecké rysy s nádechem módního umění. Nechybí drama, konflikt, souznění i vhled do tématu, ke kterému mnozí z nás nemají "přístup". ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

I když jsem namlsaný zřejmě nejskvělejší druhou sérií RuPaul's Drag Race All Stars (2017), tak tato série má rovněž co nabídnout a krásně a výstižně to popsal vkladatel Jiřik v předchozí recenzi. Mé hodnocení vychází z deváté série a už to nebudu měnit, i když Jiřik zřejmě bude přidávat další a další. Je toho strašně moc, a to jen dokazuje, jaký úspěch má tato soutěžní show v USA. Stačí se jen podívat třeba na Grand Finale, když vše vrcholí a člověk je zcela překvapen, jak se diváci v obrovském sále baví a fandí. Kolik tak různě "jiných" lidí je na jednom místě a užívají si toho. Zřejmě asi po zásluze vyhrál Sasha Velour, ale bylo zde více favoritů, osobně jsem obdivoval dvaapadesátiletého Charlie Hidese. V mnohých dílech vystupují nejen v porotě známé osobnosti a někdy se mi zdálo, že to "holky" trošku přehání s kily líčidel, paruk "ala maminka od Dominika Feriho" a tím ještě více potom vystoupí mužské rysy. Pro mě je někdy méně více. Ale i tak úžasná show a soutěž v jednom ... 89910 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (29)

  • Phi Phi O'Hara je jediná súťažiaca, ktorá bola poslaná domov dvakrát v jednej epizóde. (dwdb)
  • Počas finále jedenástej série, Monet x Change pokazila svoj text toľkokrát, že väčšina jej účasti v epizóde bola vystrihnutá. (dwdb)
  • Nina Bonina Brown nechcela nechať odkaz na zrkadle, producenti ju k tomu ale donútili. (dwdb)

Související novinky

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

20.09.2021

Netflix všude, kam se jen rozhlédneš. Tak zhruba tak nějak to letos vypadalo na předávání slavnostních cen Emmy 2021. Oproti loňskému komornímu přenosu bez živé účasti publika se letošní ročník… (více)

Reklama

Reklama