foto

In-moo Heo

  • nar. 1974
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Mai beullaek minideureseu
2007 Heobeu
2004 Shinbu sueob

TV seriály

2017 Nae namjaeui bimil (TV seriál)
2014 Cheongugeui nunmul (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace