foto

Bahador Foladi

  • nar. 17.8.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet
2016 Surprise
2015 Deportace
Moje malá sestra
2010 Incident v bance
2009 Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser
Johan Falk: Leo Gaut
2008 Dockpojken

TV seriály

2020 Box 21 (TV seriál)
Janus (E06)
Bukarest (E05)
Boxen (E04)
další epizody (6)
Maskineriet (TV seriál)
Drömhuset (E08)
Sveket (E07)
Levande död (E03)
další epizody (4)
2019 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2003 Solbacken: Avd. E (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky