foto

Alberto Chaves

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Magická dívka
2011 Daga de Rasputín, La
2008 Sexykiller
2007 13 růží
2005 A golpes
Od svítání mívám stání
2004 Isi/Disi - Amor a lo bestia
2003 El oro de Moscú
2002 Moje matka je na holky
2001 Večer tříkrálový

TV seriály

2008 El caso Wanninkhof (TV seriál)
Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 A tortas con la vida (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky