foto

Calle Persson

  • nar. 3.5.1971 (49 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
Maria Wern – Ringar på vattnet (TV film)
2016 Maria Wern - Dit ingen når
Maria Wern - Smutsiga avsikter
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
2013 Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Maria Wern - Först när givaren är död
2012 Maria Wern - Přízrak minulosti
2011 Maria Wern - Splněné sny
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 Rig 45 (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2017 Farang (TV seriál)
Del 4 (E04)
Del 3 (E03)
Del 2 (E02)
další epizody (4)
Hassel (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky