foto

Pierre Lindstedt

  • nar. 15.8.1943 (76 let)
    Dalarö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Drahá Alice
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
1999 Trettondagsafton (TV film)
1998 Stormen (TV film)
1993 Glädjekällan
1973 Emil och griseknoen
Håll alla dörrar öppna
1971 Vystěhovalci

TV seriály

2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Auktionen i Backhorva (E06)
Från A till Ö (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky