foto

Danuše Špirková

  • nar. 19.8.1939 (79 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Půlnoční večeře (TV film)
1972 Chvíle (TV film)
1971 Gazdina roba (TV film)
1968 Vojnarka (TV film)
1963 Totální kuropění (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace