foto

Jae-wook Ahn

  • nar. 12.9.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 트라이앵글
2003 Haneul jeongwon
1998 Kishal kkayo

TV seriály

2016 Aiga dasut (TV seriál)
2012 Shineui (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
2009 Telecinema (TV seriál)
2008 Saranghae (TV seriál)
2006 Miseuteo gootbai (TV seriál)
2004 Cheonsaeng yeonboon (TV seriál)
O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)
2003 Seonnyeowa sagikkun (TV seriál)
2000 Eommaya nunaya (TV seriál)
Nappeun chingudeul (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
1999 Annyoung nae sarang (TV seriál)
1998 Haebaragi (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
Byeoleun nae gaseume (TV seriál)
1996 Geudeului poong (TV seriál)
Jaban godeungeo (TV seriál)
Namja ses yeoja ses (TV seriál)
1995 Hotel (TV seriál)
1994 Nunmeon saeui norae (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Beomineun baro neo sijeun 2 (TV pořad) - mod.
2018 Beomineun baro neo (TV pořad) - mod.
2017 냄비받침 (TV pořad) - mod.
2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky