foto

Gert Westphal

  • nar. 5.10.1920
    Drážďany, Sachsen, Německá říše
  • zem. 10.11.2002 (82 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Quicker Than the Eye
1980 Mann von gestern, Ein (TV film)
1978 Kameliendame (TV film)
1974 Bettelprinzess, Die (TV film)
Griseldis (TV film)
Kriegsbraut, Die (TV film)
Ungeliebte Frau, Eine (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1971 Die sieben Ohrfeigen (TV film)
Einfach sterben... (TV film)
Oliver (TV film)
1970 August, August, August (TV film)
Ein Bräutigam für Marcella (TV film)
Große Familie, Eine (TV film)
1969 Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Palace-Hotel (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
1967 Götz von Berlichingen (TV film)
1966 Arzt stellt fest..., Der
Zehn Prozent (TV film)
1965 Der Spielverderber - Das kurze, verstörte Leben des Kaspar Hauser (TV film)
Totentanz (TV film)
1962 Fuhrmann Henschel (TV film)
1959 Der eingebildete Kranke (TV film)
1957 Bei Tag und bei Nacht oder Der Hund des Gärtners (TV film)
1955 Poslední štace

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1991 Wir Deutschen - Eine Reise zu den Schauplätzen der Vergangenheit (TV seriál) - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

1965 Leutnant Nant (TV film)
1964 Andorra (TV film)
1963 Turandot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky