foto

Susan Cummings

  • nar. 10.7.1930 (88 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Time for Love, A
1966 Street Is My Beat, The
1959 Verboten!
1958 Man from God's Country
1957 Tomahawk Trail
Utah Blaine
1956 Secret of Treasure Mountain
Swamp Women
1955 Headline Hunters
1954 Security Risk
1951 Američan v Paříži

TV seriály

1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
To Serve Man (S03E24)
1961 The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Hunter (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace