foto

Luigi Illica

  • nar. 9.5.1857
    Castell'Arquato, Emilia-Romagna, Itálie
  • zem. 16.12.1919 (62 let)
    Castell'Arquato, Emilia-Romagna, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Puccini: Tosca (divadelní záznam) - divadelní hra
2017 U. Giordano: Andrea Chénier (divadelní záznam) - divadelní hra
2015 Bohéma v rytmu Afriky - divadelní hra
2011 Tosca (divadelní záznam) - divadelní hra
2008 La Bohème - divadelní hra
2002 Bohème, La (TV film) - divadelní hra
1986 Madama Butterfly (TV film) - divadelní hra
1985 Andrea Chénier (TV film) - divadelní hra
Andrea Chénier (TV film) - divadelní hra
1980 Bohème, La (TV film) - divadelní hra
1977 G. Puccini: Bohéma (divadelní záznam) - divadelní hra

Dokumentární

2009 Bohème, La - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace