foto

Tuba Büyüküstün

  • nar. 5.7.1982 (37 let)
    İstanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ještě víc
2017 İstanbul Kırmızısı
2016 Dar Elbise
2015 Orman
Rüzgârin Hatiralari
2010 Yüregine sor
2006 Aşk Yolu (TV film)
Sınav
2005 Babam ve Oğlum
2004 Gülizar (TV film)

TV seriály

2017 Cesur Ve Güzel (TV seriál)
Episode 32 (E32)
Episode 31 (E31)
Episode 30 (E30)
další epizody (24)
2016 Cesur Ve Güzel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Kara Para Aşk (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2010 Gönülçelen (TV seriál)
2007 Asi (TV seriál)
2005 Ihlamurlar Altında (TV seriál)
2004 Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
2003 Sultan Makamı (TV seriál)

Dokumentární

2020 Vzestup Osmanské říše (TV seriál)