foto

Tuba Büyüküstün

  • nar. 5.7.1982 (36 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ještě víc
2017 İstanbul Kırmızısı
2016 Dar Elbise
2015 Orman
Rüzgârin Hatiralari
2010 Yüregine sor
2006 Aşk Yolu (TV film)
Sınav
2005 Babam ve Oğlum

TV seriály

2016 Cesur Ve Güzel (TV seriál)
2014 Kara Para Aşk (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
2010 Gönülçelen (TV seriál)
2007 Asi (TV seriál)
2005 Ihlamurlar Altında (TV seriál)
2004 Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
2003 Sultan Makamı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace