foto

Jean Franval

  • nar. 7.11.1926
    Tarascon, Francie
  • zem. 6.9.2016 (89 let)
    Arles, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Cri du corbeau, Le (TV film)
1995 Farinet, héros et hors-la-loi (TV film)
1993 Arène
1992 Soleil d'automne (TV film)
1990 Ami Giono: Onorato, L' (TV film)
1988 Mon ami le traître
1987 Baleine blanche, La (TV film)
1985 Omoide wo uru mise
Terre classée (TV film)
1984 Le crime de la maison Grün
Soudce
Voyage d'hiver, Le
1983 Zločin Pierra Lacaze (TV film)
1982 L'adélaïde (TV film)
Le château de l'Amaryllis (TV film)
Transit
1981 Haute pression fraîcheur garantie
1980 La Petite sirène
Velký lov (TV film)
1979 Black Jack
Bobo Jacco
Les égouts du paradis
Main coupée, La (TV film)
1978 Amours sous la révolution: La passion de Camille et Lucile Desmoulins, Les (TV film)
Part du feu, La
Vent sur la maison, Le (TV film)
1977 Ne me touchez pas...
1976 Le sanglier de Cassis (TV film)
Siècle des lumières, Le (TV film)
1975 Les renards (TV film)
Vie de plaisance, La (TV film)
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
Celý jeden život
Drôle de graine (TV film)
Père Noël est en prison, Le (TV film)
Sultan à vendre (TV film)
À vos souhaits... la mort (TV film)
1973 Dotěrný chlap
Insolent, L'
La regrettable absence de Terry Monaghan (TV film)
Le gang des otages
Muži
Pour une poignée d'herbes sauvages (TV film)
1972 Argent par les fenêtres, L' (TV film)
Doživotní důchod
Habits neufs du Grand-Duc, Les (TV film)
Irma la Douce (TV film)
La fin et les moyens (TV film)
La vallée sans printemps (TV film)
Rendez-vous des Landes, Le (TV film)
1971 Donogoo (TV film)
L'échafaudage (TV film)
La cavale
Petit matin, Le
Petites filles modèles, Les
Vrahové pořádku
1970 La légende du quatrième Roi (TV film)
Les coups pour rien
Nemo (TV film)
Osudový kruh
Tête d'horloge (TV film)
Těžké loučení
Âne de Zigliara, L'
Čas vlků
1968 Boniface, La (TV film)
Main noire, La
1967 Blázen z laboratoře 4
Deux romains en Gaule (TV film)
Huckleberry Finn (TV film)
L'homme qui valait des milliards
Loi du survivant, La
1966 Také velké bankovky mohou být falešné
1965 Marie Curie - Une certaine jeune fille (TV film)
1964 Copains, Les
D'où viens-tu, Johnny ?
Deník komorné
Nemluvte mi o lásce
Requiem pour un caïd
1963 Ctihodný Stanislav
Porteuse de pain, La
1961 Un Martien à Paris
1960 Arrętez les tambours
Cocagne
1958 Arènes joyeuses
Sicilien, Le
1956 Fernand cow-boy

TV seriály

1998 Marseille (TV seriál)
1996 Juste, Le (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Zámek Oliviérů (TV seriál)
1989 Maria Vandamme (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Félicien Grevèche (TV seriál)
1985 Černá ovce (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
Sans famille (TV seriál)
1980 Fin du Marquisat d'Aurel, La (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Aurore et Victorien (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Passagère, La (TV seriál)
1973 Alphomega, L' (TV seriál)
Duchesse d'Avila, La (TV seriál)
Joseph Balsamo (TV seriál)
La ligne de démarcation (TV seriál)
La route au soleil (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1971 Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
Tang (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Fortune (TV seriál)
1968 Sylvie des 3 ormes (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Princesse du rail, La (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Au théâtre ce soir (TV seriál)
Cécilia, médecin de campagne (TV seriál)
Le trompette de la Bérésina (TV seriál)
Mafia - Die ehrenwerte Gesellschaft (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)
Frédéric le gardian (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace