foto

Margit Gara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2004 Trautmann - Alles beim alten (TV film)
2002 Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)
2000 Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1989 Tatort - Blinde Angst (TV film)
1987 Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
1981 Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1979 Kassbach - Ein Porträt
1978 Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
1976 Junge Freud, Der (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1961 Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky