foto

Margit Gara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
1987 Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
1979 Kassbach - Ein Porträt
1978 Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
1976 Junge Freud, Der (TV film)
1961 Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)

TV seriály

2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Alles beim alten (E06)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die goldene Hochzeit (S01E01)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1989 Místo činu (TV seriál)
Blinde Angst (S01E223)
1981 Místo činu (TV seriál)
Mord in der Oper (S01E129)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Auf und Ab (E21)
Karrieren (E20)
Veränderungen (E18)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1973 Místo činu (TV seriál)
Frauenmord (S01E35)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky