foto

Jean Giono

  • nar. 30.3.1895
    Manosque, Alpes-de-Haute-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • zem. 8.10.1970 (75 let)
    Manosque, Alpes-de-Haute-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Âmes fortes, Les - kniha
1999 Femme du boulanger, La (TV film) - kniha
1995 Husar na střeše - kniha
Le poids du ciel - povídka
1990 Ami Giono: Jofroi de la Maussan, L' (TV film) - povídka
Ami Giono: Onorato, L' (TV film) - povídka
L´ami Giono: Ennemonde (TV film) - povídka
1987 Muž, který sázel stromy - povídka
1984 Cavaliers de l'orage, Les - kniha
1980 Colline (TV film) - kniha
1979 Jean le Bleu (TV film) - kniha
1973 Le déserteur (TV film) - kniha
1965 Chant du monde, Le - kniha
1962 Grands chemins, Les - kniha
1957 Kara talih - kniha
1938 Pekařova žena - kniha
1937 Regain - kniha
1934 Angèle - kniha
1933 Jofroi - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Déserteur, Le (TV film)
1987 Champ d'honneur
1963 Un roi sans divertissement
1960 Crésus
1957 Eau vive, L'

TV seriály

1972 Plain-chant (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1960 Crésus

Herecká filmografie

Filmy

1960 Gens de lettres, Les
1957 Eau vive, L'

Dokumentární

1956 Cinépanorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace