foto

Daniel Dhubert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Petite Fadette, La (TV film)
1992 Hořký měsíc
1991 À la vie, à l'amour (TV film)
1986 Uprchlíci
1985 Mule de corbillard, La (TV film)
Parking
1983 Pauvre Eros (TV film)
1982 Tête à claques
1980 Fourbe de Séville, Le (TV film)
Grossesse de Madame Bracht, La (TV film)
La Naissance du jour (TV film)
1974 Saint-Just ou La force des choses (TV film)
1973 Magie rouge (TV film)
1972 Fossés de Vincennes, Les (TV film)
1971 L'exécution du Duc de Guise (TV film)
Le dessous des cartes d'une partie de whist (TV film)
1970 Darling Lili

TV seriály

1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1979 Miss (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Gil Blas de Santillane (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky