foto

Rudolf W. Marnitz

  • nar. 1925

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Schussangst
1998 Contract, The
1991 Reise ohne Wiederkehr
1988 Verdikt
1987 Stadtrand
1978 Rosi (TV film)
1976 Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1973 Die Zwillinge vom Immenhof
1970 Die Schatzgräbergeschichte (TV film)
1962 Útěk z Východního Berlína
1955 Dornröschen

TV seriály

1996 Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
1965 John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

1970 Heute

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace