foto

Jean-Pierre Hutinet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Klíč k minulosti
2007 Maître qui laissait les enfants rêver, Le (TV film)
2006 Když padají hvězdy (TV film)
2004 Vive mon entreprise (TV film)
2002 Vu à la télé (TV film)
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
2000 Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě - a.z.
1998 Bonnes vacances (TV film)
1993 Pétain
1992 Un été sans histoire
1991 Massacres
Rošťákova žena (TV film)
1988 Mon ami le traître
1987 Poussière d'ange
1982 Edward II (TV film)
1969 Appelez-moi Rose (TV film)

TV seriály

2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 Vent des moissons, Le (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky