foto

René Marc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 La chambre (TV film)
1982 Hécate
1981 Talou (TV film)
1974 Ne tak zlý
1973 Les vilaines manières
1960 Recours en grâce
1958 Piège, Le
1954 Faites-moi confiance
1950 Envoi de fleurs
1949 Piège à hommes
Échafaud peut attendre, L'
1948 Ma tante d'Honfleur
Secret de Monte-Cristo, Le
1947 Mandrin
1946 Quartier chinois

TV seriály

1980 Dames de coeur, Les (TV seriál)
1978 Docteur Erika Werner (TV seriál)
Jan Kryštof (TV seriál)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)
1972 Dernières volontés de Richard Lagrange, Les (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1966 Âge heureux, L' (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky