Reklama

Reklama

Ne tak zlý

  • Švýcarsko Pas si méchant que ça (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pierre (Gérard Depardieu) má se svým otcem malou továrničku na výrobu nábytku. Když se otec zhroutí, Pierre se dozví, že jejich firma zbankrotovala. Tuto zoufalou situaci začne řešit tím, že přepadává pošty a menší banky v okolí. Doma pak tvrdí, že podnik prosperuje, avšak vyrobený nábytek tajně pálí. (MVanis)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny namakany film o tom, ako mlady Depardieu zachranuje rodinny podnik -kupuje nabytok za prachy, ktore ziskal vykradnutim posty a banky ... jo a vyrobeny nabytok nasledne spali. Zaujimave, na co vsetko scenaristi pridu : 69 % ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Mile komorní film na pomezí komedia a dramatu o slušném truhláři, který se ze zoufalství a z pocitu zodpovědnosti o své zaměstnance stal zločincem. Ale protože Pierrovi jde loupení daleko hůř než hoblování prkýnek, dostává sám sebe do mnoha svízelných situací. Mladý Depardieu byl k sežrání. ()

Reklama

Jehan 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tento film nějak zapadl. Sympatická záležitost. Mladý Depardieu je jako nemotorný nechtěný zločinec báječný a Marléne Jobert uvěřitelná. Příběh se mi vryl do paměti, stejně jako herecké výkony. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama