foto

Jean-Baptiste Tiemele

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angelo
2012 Jako chmýří pampelišek
1999 Une pour toutes
1995 Elisa
1994 Černé světlo
1986 Sestup do pekel
1981 Neige
Talou (TV film)
1978 État sauvage, L'
1975 Povolání: Reportér

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
1980 Histoires étranges (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace