foto

María Elena Flores

  • nar. Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zrozeny, aby trpěly
2007 La Luna en Botella
2005 Ninette
2004 Tiovivo c. 1950
1999 Pídele cuentas al rey
1997 La Herida luminosa
Pomatené srdce
1994 ¡Por fin solos!
1993 Amor e Dedinhos de Pé
1990 Aquí huele a muerto... (¡pues yo no he sido!)
Pareja enloquecida busca madre de alquiler
1989 Amanece, que no es poco
Bajarse al moro
El río que nos lleva
Las Cosas del Querer
Temná noc
1988 Jarrapellejos
1987 Divinas palabras
La vida alegre
Policía
1986 El vivo retrato
1985 Extramuros
Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
Kravička
Luces de bohemia de D. Ramón del Valle Inclán
Padre nuestro
1984 Café, coca y puro
Lola nos lleva al huerto, La
¡¡¡A tope!!!
1983 Total (TV film)
1982 Buscando a Perico
Corazón de papel
Juanita la Larga (TV film)
Labyrint vášní
Si las mujeres mandaran (o mandasen)
1981 Pepe, no me des tormento
1980 Adiós, querida mamá
Alcalde y la política, El
Memorias de Leticia Valle
Mocný vliv měsíce
1978 Estimado Sr. juez...
Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
Hombre que supo amar, El
Las truchas
¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?
1977 Claros motivos del deseo, Los
Menor, La
Viva/muera Don Juan Tenorio
1976 Esposa y amante
Señoritas de uniforme
1975 Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe
Pantaleón y las visitadoras
Tu amiga Marilyn
1974 Curita cañón, Un
Přirozená velikost
Správný život manželský
1973 Corazón solitario
El mundo dentro de tres días
1972 Guapo heredero busca esposa
Vente a ligar al Oeste
1970 Abrir las puertas del mar
Cronicón, El
Cuatro desertores
Pierna creciente, falda menguante
1969 Doupě
La ley de una raza
1967 Busca, La
Hueso, El
Los amores difíciles
Oscuros sueños eróticos de agosto
1966 Amador
Devět dopisů pro Bertu
El rayo desintegrador
1963 Turno de noche
1962 Diario íntimo
Ha salido el suceso

TV seriály

2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Naranja y media (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
El sexólogo (TV seriál)
Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Loba herida, La (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Historias cortas (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
Platos rotos (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
Hrůzy války (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1978 El hotel de las mil y una estrellas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
Este señor de negro (TV seriál)
1972 Tres eran tres (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Del dicho al hecho (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky