foto

Annie Jouzier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Pédale dure
1998 Marceeel!!! (TV film)
1997 Mensonge, Le (TV film)
1996 Chauffeur de maître (TV film)
Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
Fallait pas !...
1995 Le Surbook (TV film)
1992 Bienvenue à Bellefontaine (TV film)
Fille de l'air, La
1991 Ritals, Les (TV film)
1990 Feu sur le candidat
La menteuse (TV film)
Ma cousine de Varsovie (TV film)
1987 Club de rencontres
1986 Vaudeville
À nous les beaux dimanches (TV film)
1984 Joli coeur, Le
1983 En cas de guerre mondiale, je file à l'étranger
Prends ton passe-montagne, on va à la plage
1982 On n'est pas sorti de l'auberge
Tête à claques
1981 Noires sont les galaxies (TV film)
1980 Je vais craquer!!!
Saint voyou
1979 Disciplína musí bejt
Frisée aux lardons, La
Histoires de voyous: Les marloupins (TV film)
1978 Filles du régiment, Les
1977 Maestro, Le
1967 Au théâtre ce soir: (TV film)
1931 Ma cousine de Varsovie

TV seriály

1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Tendresse et passion (TV seriál)
1988 L'appar (TV seriál)
1986 Lili, petit à petit (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)
Madame et ses flics (TV seriál)
Rancune tenace (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1981 Nana (TV seriál)
Podvodník z povolání (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky