foto

Ricard Borràs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 El baile de San Juan
Huella del crimen 3: El asesino dentro del círculo, La (TV film)
2009 Xtrems
Zrozeny, aby trpěly
2008 Azaña
Rivales
Sing for Darfur
2007 Andělé s.r.o.
El Greco
2006 Coronel Macià, El
GAL
Olè
2005 Zlo přichází z hlubin
2002 La Casita Blanca. La ciudad oculta
1998 A la vida, a l'amor (TV film)
Los años bárbaros
1997 Le Grand Batre (TV film)
1996 Cos al bosc, Un
Libertarias
1995 Oh, cielos
1993 El amante bilingüe
Mi hermano del alma
Muž bez tváře (TV film)
¡¡Semos peligrosos!! (uséase Makinavaja 2)
1992 Mal de amores
Zabít Elizabeth
1991 Milenci
1990 Ho sap el ministre?
La mujer de tu vida: La mujer feliz (TV film)
La telaraña
1989 Pont de Varsòvia
1988 Jsem ten, kterého hledáš (TV film)
Nejzábavnější hra
1983 Genio en apuros, Un
1981 Batalla del Porro, La
La quinta del porro
1973 La Orgía de los muertos

TV seriály

2012 Imperium (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 Futuro: 48 horas (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Jet Lag (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
La memòria dels Cargols (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1993 Vostè mateix (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Jinetes del alba, Los (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1989 Granja, La (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1979 Quitxalla (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace