Reklama

Reklama

Zlo přichází z hlubin

  • Španělsko Bajo aguas tranquilas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před čtyřiceti lety byla na místě města Marrienbad vybudována vodní přehrada, díky které okolí prosperuje. Málokdo ale tuší, že přehrada byla zbudována proto, aby něco ukryla, aby pohřbila zlo, které se v Marrienbadu zrodilo. Jediný člověk, který byl schopen se mu postavit a přemoci ho, před nedávnem zemřel, takže nic nebrání, aby se zlo vyplížilo z vody na povrch a ujalo se vlády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

raimi 

všechny recenze uživatele

Chvílema přiblblý béčko s hnusným tv lookem, neschopnýma hercama a srandovníma digi trikama, a zároveň chvílema  ten nejfajnovější yuznovskej gore mayhem, ketrej se nebojí přitlačit na pilu. Vkrádá se myšlenka, co za nádheru by mohlo vzniknout, kdyby měl film opravdový herce, kvalitní scénář, talentovanějšího režiséra (sorry Briane, už jseš za zenitem), a větší rozpočet. Protože z tohohle tématu a prostředí, by se dala vykutat epická hororová klasika s nezapomenutelnýma scénama. Škoda, ale i tak dobrý. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že některé (hlavně počítačové) triky a herecké výkony jsou dost slabé, samotný scénář kulhá minimálně na jednu nohu, ale přesto mě tenhle Yuznův počin potěšil. Podobně zaměřené horory mám totiž nejradši, to je největší plus filmu, k tomu ještě pár dalších - představitel hlavního záporáka Mordechaje Salase je fakt pekelnej, toho museli hledat hodně dlouho a vybrat lépe nemohli, pár dobrých masek, nějaké to trhání těl, část filmu se odehrává pod vodou a pro potápění já mám slabost a závěrečné orgie byly taky dobrý. Normálně bych dal asi za 3, ale tyhle démonický zápletky mám fakt hodně rád. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Yuzna a jeho zatím poslední film, nedopadl nějak extra špatně jak jsem čekal, sice už to není tak peckový, a ani trochu atmosférický jak jsem u Yuzny zvyklý, a je to dost nekrvavý a prostě suchý, ale bavil jsem se obstojně, i když mě pár scén totálně štvalo, tak jsem prostě film dokoukal bez problémů a bez ujmu na zdravý. Nic moc ale jde to. Yuzna už má taky to nejlepší za sebou, takže od toho nesmíte nic čekat. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Španielmi naverbovaný Brian Yuzna im ukázal ako sa má točiť zlý horor. Nehľadiac na krásny feeling obrázkov v galérii ktoré majú tú správnu atmosféru Španielskeho hororu, ale dobrý pocit kazí proste všetko čo sa dá. Notorický béčkar sa v čase videa dal vychutnávať, ale dnes to už nie je ono. Hlavne anglický dabing je hrozný. Zaplavené mesto je super nápad, len tu proste bije do očí, že to je len nejaká maketa a potápač pláva akože tam. I keď ku koncu prepuknú krvavé orgie, tá ubíjajúca nuda sledovať film je hrôza samá o sebe. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Zda se, ze Rottweilerem (ktereho jsem nedokazal dokoukat) se Yuzna odrazil od absolutniho dna a alespon trochu si vzpomel na svou zaslou slavu. Bohuzel to stale neni prave orechove a treba k takovemu tretimu Re-Animatorovi ma Beneath Still Waters jeste daleko. Hodne zachranuje zaverecna pulhodina, kdy se pritlaci na pilu a uvodni roztrzeni hlavy maleho chlapce. Mezitim se bohuzel az moc casto zjevuje nepritel vsech dobrych horroru, nuda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Když na začátku jeden z chlapců střelí prakem do cizího domu, následuje záběr na plakát a fotky z filmu Netvor z Černé laguny. (StrYke)
  • Když se Klára (Charlotte Salt) vzbudí u vody, tak se posadí. V dalším záběru je ale v jiné poloze. (Duoscop)

Reklama

Reklama