foto

Fernando Chinarro

  • nar. 1939
    Santander, Cantabria, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Los muertos no se tocan, nene
2010 Balada o smutné trumpetě
2006 Isi & Disi, alto voltaje
2005 Od svítání mívám stání
2004 Isi/Disi - Amor a lo bestia
2002 Deseo de ser piel roja, El
Lado oscuro, El
To nejlepší naposled
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
Gente pez
Loops
1997 Parabellum
1995 Hombres siempre mienten, Los
1991 Dyningar
1988 Hermano del espacio
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
Terroristas
1986 Dragón Rapide
Futuro perfecto
1985 Rodinný zločin
1984 Případ Almeria
1983 Parchís entra en acción
1982 Buscando a Perico
Mar brava
Pajaritos, Los
1980 Despido improcedente
Esperando a papá
Gay Club
1979 Aquella casa en las afueras
Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona, La
Operación Ogro
1978 El Diputado
Las truchas
Sacerdote, El
Sedm lednových dnů
Sonámbulos
1977 Acto de posesión
Camada negra
Casa de citas
Con uñas y dientes
El monosabio
Guerra de papá, La
Klub sebevrahů (TV film)
1976 Emilia... parada y fonda
Mujer es cosa de hombres, La
1973 Luisa Fernanda (TV film)

TV seriály

2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Querido maestro (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Narradores (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1982 El loco mundo de los payasos (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1979 El señor Villanueva y su gente (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
La cometa naranja (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1973 Mónica a medianoche (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Personajes a trasluz (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky