foto

Miguel de Grandy

  • nar. 1934
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Konspirace v El Escorialu
1993 Mascara de Diijon
1991 Dyningar
Fuente de la edad, La
Nesmrtelné hříchy
1990 Ni se te ocurra...
1989 Krev a písek
1988 Lute II: mañana seré libre, El
Slimáci
Tú y yo
1987 Ataque de los pájaros, El
Espérame en el cielo
La estanquera de Vallecas
Redondela
1986 Eliminátoři
1984 Pulsaciones
Serpiente de mar

TV seriály

2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1996 La revista (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Habitación 503 (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky