foto

David Abraham

  • nar. 1909
    Thane, Maháráštra, Indie
  • zem. 28.12.1981
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sumbandh
1980 Khubsoorat
1979 Baton Baton Mein
Gol Maal
Hamare Tumhare
1978 Khatta Meetha
Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime
1977 Aadmi Sadak Ka
Kotwal Saab
Yehi Hai Zindagi
Šachisté
1976 Barood
Dus Numbri
Ek Se Badhkar Ek
Kalicharan
1975 Chori Mera Kaam
Chupke Chupke
Ek Mahal Ho Sapnon Ka
Mili
Raaja
Saazish
Sunehra Sansar
1974 Dulhan
Faslah
Humshakal
Maa Bahen Aur Biwi
Naya Din Nai Raat
Phir Kab Milogi
Prem Nagar
Prem Shastra
Shandaar
1973 Abhimaan
Ghulam Begam Badshah
Naina
Raja Rani
1972 Anuraag
Dharkan
Sub Ka Saathi
1971 Andaz
Jwala
Kal Aaj Aur Kal
Lakhon Me Ek
Main Sunder Hoon
Man Mandir
Můj přítel slon
1970 Aan Milo Sajna
Aansoo Aur Muskan
Ganwaar
Samaj Ko Badal Dalo
Suhana Safar
1969 Ek Phool Do Mali
Mahal
Nanak Nam Jahaz Hai
Prince
Satyakam
Waris
Yakeen
1968 Apna Ghar Apni Kahani
Bombai Raat Ke Bahon Mein
Ek Raat
Izzat
Jhuk Gaya Aasman
Juaari
Lady Killer
Mere Huzoor
Neel Kamal
Saathi
Sapnon Ka Saudagar
Vaasna
1967 An Evening in Paris
Aurat
Farz
Milan
Upkar
1966 Aasra
Alibaba and 40 Thieves
Anupama
Biradari
Daadi Maa
Mamta
Pyar Mohabbat
Sannata
Street Singer
Suraj
1965 Himalay Ki Godmein
Mohabbat Isko Kahete Hain
Nebeský palác
Rishte Naahte
1964 Suhagan
1963 Nine Hours to Rama
Shehar Aur Sapna
1962 Gyara Hazar Ladkian
Sangeet Samrat Tansen
1961 Lucky Number
Mem-Didi
Payaase Panchhi
Pyar Ki Pyas
1960 Bhakt Raj
Bindya
Ek Phool Char Kaante
Manzil
Miya Bibi Razi
Police Detective
Return of Mr. Superman
1959 Barkha
Char Dil Char Raahein
1958 Amar Deep
Chandan
1957 Begunah
Hum Panchhi Ek Daal Ke
Musafir
Pardesi
Payal
1956 Bhai-Bhai
Chori Chori
Fifty Fifty
Patrani
1955 Bhagwat Mahima
Madh Bhare Nain
1954 Mahatma Kabir
Munna
Čistič bot
1953 Chalis Baba Ek Chor
Rahi - Dva lístky a poupě
1952 Aasmaan
Anhonee
Jungle, The
Nazaria
1951 Hamari Shaan
Sansar
1950 Hamari Beti
Samadhi
Sargam
1949 Chandni Raat
Sawan Aya Re
1948 Nadiya Ke Paar
1946 Nargis
1945 Yateem
1944 Insaan
1943 Hamari Baat
Tasveer
1941 Anjaan
1938 Double Cross

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky