foto

Elsa Saladin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Je m'appelle Hmmm...
2004 Le Cadeau d’Elena
Mon homme
1997 À chacun son tour (TV film)
1994 Sabatho
1993 Louis, enfant roi

TV seriály

2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2004 C com-ç@ (TV seriál)
2002 Aix mélodie (TV seriál)
2000 Baie ouest (TV seriál)
Mes pires potes (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
První polibky (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky