foto

Saara Aalto

  • nar. 2.5.1987 (31 let)
    Oulunsalo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Niin myötä- kuin vastamäessä

Hudební videoklipy

2013 Saara Aalto - Enkeleitä (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Saara Aalto - viisut, viimeinkin
2017 Docstop: Saara Aalto (TV film)
2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)

TV pořady

2018 UMK18 (TV pořad)
2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Pelimies (TV pořad)
Uuden Musiikin Kilpailu 2016 (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 The Voice of Finland (TV pořad)
2011 Eurovision laulukilpailu 2011 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Talent Suomi (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace