foto

Jacques Poix-Terrier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Amphitryon (TV film)
2001 L'école des maris (TV film)
1999 L'École des femmes (TV film)

TV seriály

2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le Prix d'excellence (S07E05)
2011 Les procès de l'Histoire (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Profession de foi (S05E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dobrovolníci (S18E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky