foto

Jean Nehr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Meurtres à La Ciotat (TV film)
2007 Cartouches gauloises
Dokážu tvou nevinu (TV film)
2004 93, rue Lauriston (TV film)
Smrtící řasa (TV film)
2003 Don fait à Catchaires, Le (TV film)
Šifra (TV film)
2002 Filles du calendrier, Les (TV film)
2001 Châtiment du Makhila, Le (TV film)
Vol de la colombe, Le (TV film)
2000 Le Blanc et le rouge (TV film)
1999 Nuit des hulottes, La (TV film)
1997 Ledový statek (TV film)
1996 Hercule & Sherlock
1994 Coup de chien (TV film)
1992 La Controverse de Valladolid (TV film)
Pour une fille en rouge (TV film)
1991 Strangers dans la nuit (TV film)
1988 Doux amer
1987 Passe-temps (TV film)
1983 Liebe läßt alle Blumen blühen (TV film)
1982 Steppe, La (TV film)
1980 Changements de décors (TV film)
Le devine-vent (TV film)
So long, rêveuse (TV film)
1974 L'affaire Bernardi de Sigoyer (TV film)
1973 L'affaire Bougrat (TV film)
L'étrange histoire d'une aboyeuse (TV film)

TV seriály

2015 Caïn (TV seriál)
Rumeurs (S03E03)
2012 Caïn (TV seriál)
L'attaquant (S01E04)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Un jouet cassé (S03E08)
Contre-plongée (S03E07)
Fin de partie (S03E06)
další epizody (5)
2009 Vive les vacances! (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Tajemství jezera (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
1998 Marseille (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
Avocate, L' (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1981 Vie fantastique des figures peintes, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Fol amour de Monsieur Mirabeau, Le (TV seriál)
1973 Hiver d'un gentilhomme, L' (TV seriál)
1967 Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky