foto

Vincent Stora

  • nar. 23.1.1974 (45 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 La dernière campagne (TV film)
2011 Celle que j'attendais (TV film)
Frères (TV film)
Isabelle disparue (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
Le 3e jour (TV film)
2008 Elles et moi (TV film)
Lino
Veuve tatouée, La (TV film)
2006 Bonne nuit Malik
Grand Charles, Le (TV film)
Louve, La (TV film)
Pour l'amour de Dieu (TV film)
2005 Pas bouger!
2004 Suzie Berton (TV film)
Un fils sans histoire (TV film)
2003 Une preuve d'amour (TV film)

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
L'union fait la force - 2ème partie (S06E10)
L'union fait la force - 1ère partie (S06E09)
A la guerre comme à la guerre (S06E08)
další epizody (10)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Aux abois (S01E04)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
Ce que femme veut - partie 1 (S05E09)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
další epizody (10)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Oko za oko a svět bude slepý (S04E10)
V nouzi poznáš přítele (S04E09)
Na každém šprochu, pravdy trochu (S04E08)
další epizody (10)
2015 Policajtka Barbie (TV seriál)
Nesuď podle vzhledu (S03E10)
Každý je obrazem své bolesti (S03E09)
La colère est aveugle (S03E08)
další epizody (10)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
Mlčeti zlato (S02E09)
La rose est amie de l'épine (S02E08)
další epizody (10)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
další epizody (8)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Le réveillon des bonnes (TV seriál)

Dokumentární

2007 1967: Šest dní v červnu (TV film)
J'aime

Herecká filmografie

Filmy

1983 Pablo est mort (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace