foto

Hana Fraňková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Rudý kapitán
2015 Táta (studentský film)
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2009 Seance (studentský film)
2007 Stop (TV film)
2006 Marta

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pár věcí o Lucii (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace